Schär | glutenfree Products - Top 10 zimskih aktivnosti za porodicu

Top 10 zimskih aktivnosti za porodicu

Svet Proizvoda Porodica i deca

Zima je sjajno vreme da se porodice okupe i rade stvari zbog kojih bi nas letnja vrućina mogla učiniti previše lenjim da bismo se trudili. Zatim, tu su aktivnosti kao što su planinski sportovi koji se mogu raditi samo u zimskim vremenskim uslovima.

Bilo da se radi o zimskim aktivnostima na otvorenom ili da radite nešto kod kuće tokom tmurnog, zimskog dana, ključna stvar je da se zabavite. Koje god aktivnosti da radite zimi, Schar je savršen saveznik za grickalice bez glutena, recepte i ukusne obroke, tako da članovi porodice sa celijakijom ili nekom drugom vrstom netolerancije na gluten uvek ostanu bezbedni.

Zato se zabavite uz naših 10 zimskih aktivnosti za porodice koje morate isprobati, uključujući igre i takmičenja u zatvorenom i na otvorenom, pozorišne predstave i još mnogo toga. Zima može da počne! Idemo!

Klizanje

Jedna od stvari koje su drugačije i dešavaju se obično zimi je zvuk klizaljki na ledu: tako oštar, tako hladan i tako blistav. U zavisnosti od toga gde provodite zimu, možete klizati na klizalištu ili na bari ili jezeru koje se zaledilo – ako je to zvanično odobreno kao bezbedno! Zagrejte se nakon toga uz šoljicu vrućeg čaja ili vruće čokolade!

Zimske rukotvorine kod kuće

Ako je napolju previše hladno, vlažno i mračno, savršen je dan za rukotvorine u zatvorenom prostoru! Zima pruža obilje mogućnosti za unutrašnju kreativnost, posebno za decu. Dakle, nabavite kartone i olovke za bojenje da biste napravili zimske čestitke ili isečene pahulje sa kamenom soli ili drugom vrstom kristala soli da biste stvorili efekat mraza. Nema ograničenja za kreativne ideje da ukrasite svoje sobe, napravite vunenu odeću ili napravite lutkarske predstave.

Bezglutensko takmičenje u kuhinji

U ovom takmičenju svi u porodici pobeđuju. Proverite ko u domaćinstvu može da napravi najukusniji kolač ili puding. Schar može pomoći sa svojim asortimanom brašna i mešavina bez glutena za pečenje kolača i drugih poslastica pripremljenih u rerni.

Pričanje strašnih priča

Noć veštica je možda došla i prošla, ali duge i mračne zimske večeri su i dalje savršeno vreme za deljenje zastrašujućih priča. Možda bi bila dobra ideja da unesete neke grickalice za priče koje bi vas mogle uznemiriti, kao što je Scharov ukusni Salinis.

Planinarenje

Zima može biti odlično vreme za uživanje u šetnji po prirodi, bilo da živite u blizini brda ili planina ili pored obale. Kao prvo, hladnoća i rizik od iscrpljenosti pod hladnim vazduhom i toplim suncem ne bi treballi da budu problem. Uzmite grickalice koje povećavaju energiju na svom planinarenju, poput Scharove ukusne bonžite.

Fillmski maraton

Mnogo lenja ideja, ali svakako sa svojim prednostima, posebno ako je vreme loše ili je bila teška nedelja. Grickalice bez glutena su obavezne za sesiju filmskog maratona sa porodicom. Šta bolje ide uz filmove od kokica?

Napravite llistu novogodišnjih odluka

I držite ih se! Razgovaranje o svojim planovima za sledeću godinu i deljenje ideja koje imate moglo bi da poveća verovatnoću da ćete ostvariti svoje najbolje namere.

Napravite fensi zabavu

Ne, ne fensi odeća (iako bi i ti to moglo!); hrana se takođe može posebno doterati. To je jednostavno; svi iz porodice treba da donesu grickalicu ili užinu. Schar ima nekoliko recepata za laganu hranu bez glutena koji vam mogu pomoći da dobijete inspiraciju.

Napravite pozorište u kući

Kada ima vremena, kreiranje pozorišne predstave ili skečeva kod kuće biće nagrađivana porodična aktivnost sa puno zabave. Najmlađi su često najslađi i imaju tendenciju da ukradu šou u ovim prilikama.

Degustacija domaćeg hleba bez glutena

Ne postoji ništa poput mirisa sveže pečenog hleba da zagreje naše srce čak i u najhladnijem zimskom danu. Schar vas pokriva kada je u pitanju pronalaženje brašna bez glutena za pravljenje vekni.