Schär | glutenfree Products - BEZGLUTENSKA BIO SELEKCIJA

BEZGLUTENSKA BIO SELEKCIJA

Svet Proizvoda Vesti i činjenice

SCHÄR BIO – VIŠE OD UŽIVANJA

 

 

Čisto uživanje i vaše blagostanje su nam na prvom mestu. Brinemo o tome da vas usrećimo sa prirodnim organskim sastojcima bez glutena koji imaju sjajan ukus i dobri su za vaše telo, dušu i našu planetu Zemlju.

Napravljeno s ljubavlju od raznolikosti koju nam priroda nudi.

 

SKORO 100 GODINA ISKUSTVA U PROIZVODNJI

Odlična hrana, izvanredan kvalitet i fantastičan ukus – to je naša strast ovde, u srcu Alpa. Tako je već decenijama. Mi smo porodična firma i pioniri pečene, bezglutenske hrane za posebne dijetetske potrebe. Brinemo o prirodi, tako da neprekidno radimo na tome da budemo bolji, sa dubokim osećajem odgovornosti i puno iskustva. Dakle, kada je u pitanju naša nova organska selekcija bez glutena, jedino je prirodno da pogledamo ono što je izdržalo test vremena: naše nasleđe, ljubav prema prirodi i odnosi koje negujemo sa našim partnerima.

 

ORGANSKO – PRIRODAN IZBOR

Naša potpuno nova bio selekcija bez glutena sledeće je uzbudljivo poglavlje naše biografije i prirodna posledica naše strasti za kvalitetnom hranom i poštovanjem prema našoj planeti. U Scharu se oslanjamo na ono što raste na poljima i objedinjujemo prirodnu poljoprivredu bez glutena sa bezbrižnim uživanjem. Biramo samo prirodne žitarice i brašno jer čvrsto verujemo da ono što raste u prirodi ne treba konzervanse, pesticide ili GMO. Trudimo se da smanjimo otpad od ambalaže i koristimo samo karton sa FSC certifikatom kako bi bio što više ekološki prihvatljiv.

Ono što je dobro za prirodu odlično je za vas i vaše najmilije.

 

PRIRODNO UZGAJANA SORTA

U našim recepturama koristimo veliku paletu prirodno uzgojenih bezglutenskih organskih žitarica i brašna, obogaćenih ukusnim semenkama, pahuljicama i sušenim voćem. To nije jedini razlog zbog čega naša hrana ima sjajan ukus, on dolazi i od raznolikosti hranljivih sastojaka. Zajedno sa našim timom stručnjaka za ishranu želimo da vas osnažimo u izborima i uravnotežimo zdravu i radosnu ishranu.

Prirodno bez glutena. Prirodno organsko. Prirodno dobro.