Schär | glutenfree Products - Upoznajte novo Mix C!

Upoznajte novo Mix C!

Svet Proizvoda Vesti i činjenice

Ovde u Scharu, kada prelepi miris počne da se širi iz rerne, svi se raduju da probaju mirisnu poslasticu. Da li je to slučaj i kod vas kada pečete sa našim Mix C? Da? Onda imamo odlične vesti za vas!Poboljšali smo i unapredili formulu za Mix C brašno i učinili ga još boljim. Pogledajte kako će vas ova nova mešavina učiniti još srećnijim.

Slatka bezglutenska radost!

Mix C je dokazano brašno za sve slatke recepte. Od sočne torte, hrskavih keksića, vrućih palačinki i ukusnih kremova. Nema deserta koji ovo brašno ne može napraviti. Sa novom recepturom postaćete pravi masteri u kuvanju dok vam se slatki, primamljivi deserti smeše iz rerne.

Minimalne promene, ogromna poboljšanja!

Da bi vaš kulinarski užitak bio 100% ugodan, ključno je da proces pripreme teče glatko i odvija se bez neprijatnih iznenađenja. Zbog toga smo se fokusirali na to da rad sa testom bude što lakši. Testo se skoro uopše ne lepi i tako je lako raditi sa njim da je to gotovo neverovatno. Bilo da se odlučite za jednostavne i brze recepte ili se usudite da uradite zahtevnije, primetićete kako je lepo raditi sa testom.

Međutim, to nije sve. Ima tu mnogo više od toga u novom Mix C osim da je sa njim lako raditi. Najbolje od svega je kada servirate završenu poslasticu na tanjiru. Hrskavi keksići zasijaće zlatno – braon bojom i oduševiti sve svojim ukusom. Posebno ćete primetiti drugačiju strukturu kore kod torti. Zahvaljujući novoj recepturi, testo je mekše što čini tortu ukusnijom nego ikad. Povrh toga, možete se oprostiti od neugodnih pukotina na površini. Takođe ćete primetiti da će gotovi proizvodi ostati duže sveži.

Konačno, i verovatno najvažnije je da je bezglutenski ukus skoro skroz nestao.

Koja je nova formula?

Brašno od sočiva je sada deo liste sastojaka Mix C. Sadržaj masti smanjen je sa 0,9 na 0,2g na 100g. Takođe, zasićene masti se spuštaju na 0,3g na 100g. S druge strane, dodat je protein, koga sada brašno sadrži 2,1g na 100g. Novi Mix C je pogodan i za ljude koji pate od intolerancije na laktozu – nova mešavina je potpuno bez laktoze.

Rad sa novim Mix C je tako jednostavan i čini pečenje tako prijatnim da više nikada nećete poželeti da kupite slatkiše iz pekare. Ne plašite se kreativnosti i podelite nove veštine pečenja sa svojim prijateljima. Uostalom, pečenje (i degustacija) poslastica još je zabavnije sa prijateljima ili porodicom. Bićete ponosni na sva slatka peciva sa novim Mix C!