Schär | glutenfree Products - Schär BIO, novi bezglutenski i organski asortiman za kvalitetniji izbor

Schär BIO, novi bezglutenski i organski asortiman za kvalitetniji izbor

Svet Proizvoda Vesti i činjenice

Sa ponosom najavljujemo lansiranje naše potpuno nove BIO-selekcije bez glutena, sa tradicionalnom garancijom zdravih i ukusnih proizvoda visokog kvaliteta, pripremljenih na ekološki prihvatljiv način. Otkrijte Schär BIO grickalice, testenine i pekarske proizvode, koji su uzgajani organski, prirodno bez glutena i pečeni pažljivo kako bi se potrošačima pružio najbolji kvalitet. 

ORGANSKO – prirodni izbor 

Odlična hrana, izvanredan kvalitet i fantastičan ukus – to je ono oko čega smo strastveni ovde u srcu Alpa. I tako je od 1922. godine. Schär je pionir hrane bez glutena za posebne dijetetske potrebe, tako da je bio prirodan korak da dođemo do Schär BIO, našeg bezglutenskog i organskog izbora. Kao porodično preduzeće, brinemo o našim potrošačima i prirodi, i kontinuirano radimo na tome da bolje brinemo o našoj planeti. Schär BIO je način donošenja najboljih prirodnih plodova iz najboljih tradicija održive i organske poljoprivrede, bez potrebe za konzervansima, pesticidima ili bioinženjeringom (GMO). 

Schär BIO and its benefits 

Schär BIO asortiman bez glutena objedinjuje našu radosnu potragu za kvalitetnim sastojcima sa potrebom da uspostavimo savršenu ravnotežu sa prirodom, uključujući: 

  • Raznolikost organskih žitarica i brašna bez glutena
  • Raznovrsnost prirodnih ukusa i vlakana
  • Ukusno seme, pahuljice i suvo voće
  • Proizvode bez pšenice i laktoze
  • Bez veštačkih aditiva ili konzervansa
  • Bez upotrebe pesticida ili GMO
  • Bez palminog ulja ili sa RSPO sertifikovanim održivim palminim uljem
  • Sastojke pogodne za vegane ili vegetarijance
  • FSC sertifikovanu kartonsku ambalažu iz održivog šumarstva

Otkrijte nove BIO obroke bez glutena 

Postoji toliko mnogo načina da napravite ukusna jela sa Schar BIO. Bilo krepko ili lagano, slatko ili slano: u šarenolikom izboru recepata bez glutena i organskih recepata ima ponešto za svakoga! 

Šta kažete na ukusnu šarenu činiju za doručak koju ćete napraviti za odličan početak dana? To je savršen način da iskombinujete zdrave i ukusne sastojke u jednostavan i hranljiv obrok. Ustanite i zablistajte uz BIO Apple Bisco! 

Bilo da se radi o našim BIO pecivu sa žitaricama, u gvakamoleu ili salatama – tu nema pogrešnog izbora. Mislimo da ga kombinovanje sa pečenom, hrskavom leblebijom čini savršenim spojem! 

Znamo da je jaka želja za slatkim nešto što se dešava s vremena na vreme. Zato smo ipak napravili i plan za hitne slučajeve u saradnji sa našim ukusnim BIO Madeleines Choco! Biće spremne za samo pet minuta! 

Od Schär-a sa ljubavlju