Schär | glutenfree Products - Šta nam donosi novi izgled Schär proizvoda

Šta nam donosi novi izgled Schär proizvoda

Svet Proizvoda

Decenijama unazad, Schar proizvode karakteriše žuto pakovanje sa crvenim logom Schar i znakom precrtane pšenice. Dizajn se tokom godina menjao, blago modernizovao i prilagođavao vremenu u kom živimo. Tako je i sa novim dizajnom, svima već dobro poznatih Schar proizvoda. Ovog puta postoji nekoliko novina koje ne predstavljaju samo vizuelnu promenu već svojim pakovanjem olakšavaju kupcu da se lakše i brže snađe prilikom kupovine.

Svaki proizvod obogaćen je još jednom bojom pored tradicionalne žute. Tako su na primer kod hleba pored žute boje zastupljene još i braon, zelena i plava u zavisnosti od toga da li je u pitanju multigrain, vital ili klasik hleb.

Nova pakovanja takođe na sebi imaju i QR kod koji kupcu omogućava da preko njega dobiju informacije kako o tom proizvodu, tako i o Schar kompaniji ali i da ostave svoj komentar ili sugestiju servisu za potrošače.

Nova pakovanja su za sada 35% razgradiva, iako Schar kompanija teži ka tome da dostigne 100% razgradivost ambalaže. Do tada, na pakovanjima su data jasna uputstva kako ih pravilno reciklirati u cilju očuvanja životne sredine.

Novi izgled Schar proizvoda svojim dodatnim bojama prati duh modernog, mladog čoveka, ali ipak čuva tradiciju na koju su navikle i one starije generacije i koja je dobro prepoznatljiva u moru proizvoda koji nas u prodavnicama okružuju. Schar je otvoren za nove izazove, ali svakom pristupa pažljivo, polako i sigurno.