Schaer_BakingMix_KV_Header_1600x900

S ljubavlju, bez glutena!

Najbolji ste!

Zahvaljujući Schär mešavinama za peciva bez glutena, kolači i hleb sada mogu da se umese veoma lako – čak i od strane neiskusnih pekara. Mešavine za peciva su prilagodljive raznim varijacijama, zato samo dodajte vaše omiljene sastojke. Ako vam mekani kolači i mafini, hrskavi keksići, torte, slatki sosovi i kreme razvedre dušu, onda je za vas idealan Mix C! Sa Mix B! možete pripremiti savršen hleb odličnog ukusa u vašem omiljenom obliku, dok ćete sa osnovnim brašnom Mix it! Universal veoma lako napraviti domaću testeninu, palačinke, omlet ili njoke svih veličina.

Kada u hrani uživamo zajedno, sve ima bolji ukus!

MixBPromo-30

Istraži odmah!

Pronađi inspiraciju

Ovde pronađi ukusne recepte koji se pripremaju brzo i lako uz pomoć naših mešavina.

Puff-Pastry

Izrada domaćeg lisnatog testa kod kuće može biti korisno iskustvo, a uz ovaj recept za lisnato testo bez glutena imaćete jedno od najisplativijih od svih.

Prvi poznati recept za moderno lisnato testo pojavljuje se u Libro del arte de cozina, španskoj knjizi recepata objavljenoj 1607. Ali danas se najbolji recept za lisnato testo bez glutena može pronaći upravo ovde i svi bi domaći pekari trebali imati isproban i pouzdan recept za lisnato testo u rukavu. Zahteva spretne ruke i određeno čarobnjaštvo u kuhinji, ali isplati se zbog laganog, ukusnog rezultata. Nakon što to savladate, neće biti pite, torte ili kolačića koje ne možete napraviti!

Osnovni recept za lisnato testo bez glutena
Cake

Proslavite posebne prilike kao i svakodnevne trenutke uz ovaj lagani recept za tortu bez glutena.

Posebna prilika zaslužuje svoju posebnu tortu. Ovaj lagani, mekani biskvit preliven bobicama svaku zabavu ili događaj pretvara u nešto posebno.

Lagana voćna torta
colourful vegetarian quiche

Savršen i ukusan lagani obrok za svaku večeru i ručak. Naš vegetarijanski quiche bez glutena je onaj koji morate probati! 

Quiche je toliko svestrano jelo da bi trebao biti u arsenalu svakog kućnog kuvara. Postoji hiljadu različitih vrsta, što ga čini savršenim za svaku priliku: okupljanja, večere radnim danom, čak i piknike! Ovde ćemo vam pokazati kako napraviti najbolji vegetarijanski quiche bez glutena koji ćete ikada probati: prepun zdravog povrća, lagane i ukusne teksture, poželećete da napravite po jedan svaki dan.

 

Šareni vegetarijanski Quiche bez glutena