Schär | glutenfree Products - Dan zaljubljenih: Izrazite svoju ljubav hranom bez glutena

Dan zaljubljenih: Izrazite svoju ljubav hranom bez glutena

Svet Proizvoda Nekategorizirano

Ljubav i hrana uvek su bile u bliskoj vezi. Dokaz za to je upravo Dan zalljubljenih, kada mnogi kroz hranu kažu ono što osećaju.

To može biti romantična večera za dvoje u restoranu, ukusan poklon ili kuvanje za voljenu osobu. Evo nekoliko ideja za proslavu Dana zaljubljenih bez glutena.

Jezik hrane: hrana u kulturama

Hrana igra toliko mnogo uloga u različitim kulturama; možemo reći da je hrana jezik koji može izraziti veliki izbor stvari. Lomljenje hleba znači deljenje i jedinstvo u mnogim kulturama. Zatim postoje praznici sa svojim specifičnim sastojcima i običajima, kao što je persijska novogodišnja tradicija bojanja jaja u živim bojama koja simbolizuju nove početke. Na Dan zaljubljenih deljenje hrane sa nekim pokazuje da je to vaša posebna osoba, ona koju ste odabrali. Pa zašto to ne reći hranom? Deljenje je voditi brigu o drugoj osobi, a jedan od najboljih načina izražavanja ljubavi je kuvanje za druge. Naravno, morate imati ideje za bezglutensku hranu na Dan zaljubljenih ako vi ili neko od vaših voljenih ima celijakiju, ne podnosi gluten ili je na bezglutenskoj dijeti.

Kuvanje kao znak ljubavi

Kao što smo videli, kuvanje je čin ljubavi, i to baš 14. februara. Jedan poklon klasik za Dan zaljubljenih je romantična večera bez glutena, za koju je potrebno pronaći restoran koji je siguran za osobe s intolerancijom na gluten. Na Dan zaljubljenih verovatno će u prvom planu biti bezglutenski slatkiši ili bezglutenski desert za koji znate da će se svideti vašoj voljenoj osobi. Još jedna ideja za poklon je čas kuvanja u kom možete uživati ​​zajedno.

Hrana = ljubav

Ponekad bez velikih planova, sve možete napraviti kako treba ako voljenoj osobi skuvate njeno omiljeno jelo, pogotovo ako ona ili on nisu imali najbolji dan. Lako je uneti romantičnu notu i izbeći gluten. Prigušite sveće, pustite romantičnu muziku i poslužite plodove mora; ako volite jastoge, rakove ili školjke, svi su prirodno bez glutena. Samo pripazite na sastojke umaka.

Ideje za hranu bez glutena na Dan zaljubljenih

Uz Schärove špagete bez glutena, proizvedene u Italiji, zaljubljeni par može podeliti veliki tanjir špageta bolonjeza što može završiti poljupcem, baš kao u Diznijevom crtaću Maza i Lunja! Konačno, da biste omekšali njeno/njegovo srce, Čokoladna torta  lako se pravi sa sastojcima bez glutena. Osnovni saastojak je ljubav i Schar Mix C brašno. Ne može biti jednostavnije, ni slađe.