Schär | glutenfree Products - Stručnjaci za ishranu

Stručnjaci za ishranu

Svet Proizvoda Nekategorizirano

U Schar-u, naši stručnjaci nastoje da kombinuju složene prehrambene potrebe sa „joie de vivre“.

Centar za istraživanje i razvoj

„Napredak dolazi iz istraživanja. Srce našeg istraživačkog i razvojnog rada kuca u Centru za istraživanje i razvoj Dr. Schar u Trstu. Naši zaposleni svakodnevno se suočavaju sa različitim izazovima kako bi razvili nove proizvode i poboljšali kvalitet postojećih. Kroz istraživačke projekte, proučavanje novih sirovina i inovativne tehnologije i formulacije, radimo na poboljšanju života naših potrošača i približavanju njihovim potrebama.”

Virna Cerne, direktor korporativnog istraživanja i razvoja

Služba za ishranu

„Bez glutena se često povezuje sa smanjenim uživanjem i ograničenjima, naš tim Službe za ishranu nastoji da promeni ovo uverenje podržavajući vas tokom vašeg života bez glutena. Jelo će ostati zadovoljstvo i zabavno je eksperimentisati sa novim, drugačijim i posebnim sastojcima koji imaju odličan ukus i podržavaju uravnoteženu ishranu. Umreženi smo širom sveta sa stručnjacima za ishranu, organizacijama pacijenata i udruženjima, što nam omogućava da uzmemo potrošača za ruku i vodimo ih na njihovom putu ka novom načinu života. Mnoga pitanja rešavamo jednostavno i brzo. Verujte nam, život bez glutena je lakši nego što mislite, a ukus bez glutena jeste drugačiji, ali podjednako ukusan.“

Jacqueline Pante, direktorka službe za korporativnu ishranu

Garancija kvaliteta

„Naš zadatak kao odeljenja za bezbednost kvaliteta je da pratimo sve organizacione i tehničke mere koje služe za pripremu, praćenje i testiranje stvaranja i održavanja definisanog kvaliteta naših proizvoda. Bezbednost naših proizvoda je apsolutni prioritet. Zato naš globalni tim od više od 50 zaposlenih radi sa posvećenošću, entuzijazmom i strašću kako bi osigurao da kvalitet i bezbednost svih naših proizvodnih lokacija ispunjavaju najviše standarde, od sirovina do gotovog upakovanog proizvoda. Naša ambicija je da kreiramo inovativne, ukusne i bezbedne proizvode. Motivisani smo da pronalazimo rešenja za osobe sa posebnim potrebama u ishrani. Vođeni smo radošću stalnog razvoja, strašću za visokokvalitetnim sastojcima i ljubavlju prema hrani.”

Guenther Augustin, direktor korporativnog osiguranja kvaliteta