WP_Wild-Biscuits

Wild Biscuits je konačno stigao:

divlji život nikada nije imao tako dobar ukus

Naša najnovija grickalica je konačno tu: Wild Biscuits su najnoviji Schär-ov ukusni keksić oduševiće i decu i odrasle. Zgodno spakovani u odvojene porcije, Wild Biscuits su pametna opcija bez glutena, ali definitivno ne i bez „njam“ efekta za brze užine u pokretu.

LP_graphic_WildB._130524

Šarena avantura

Uz bojanku Wild Biscuits, deca će se zabaviti dok će učiti o divljim životinjama i njihovim staništima. Pročitajte zabavne činjenice, otkrijte prirodna staništa životinja i obojite divlje oblike.

Preuzmite bojanku
WP_WildPlayBook_13

Ukus i hrskavost susreću divlje oblike

Wild Biscuits su savršena poslastica bez glutena za decu. Dolaze u zabavnim oblicima koji predstavljaju neka od najfascinantnijih i retkih stvorenja na svetu. Ne samo da izgledaju ljupko, već su i veoma ukusni, fine teksture i slatkog ukusa vanile koji će deca obožavati. Wild Biscuits takođe ne sadrže laktozu i odličan su izvor vlakana.

Kupi ovde!
RS_Header_WildBiscuits_160524

Wild Biscuits konkurs

Toliko su ukusni da se moraju podeliti! Učestvuj u našem takmičenju tako što ćeš napraviti fotku sa našim Wild Biscuits keksom, registruj se i ostvari šansu da postaneš jedan od 200 dobitnika DIVLJE KUTIJE! Budi kreativan i zabavi se!

Uslovi učešća

Otkrij više

Da li ste znali da…

WP_WildPlayBook_12

Slonovi su najveće kopnene životinje na svetu i mogu da teže do 10000 kg. Takođe, slonovi su poznati po neverovatnom pamćenju i mogu se prepoznati u ogledalu, baš kao i ljudi.

WP_WildPlayBook_1

Naučno ime polarnog medveda, Ursus Maritimus, znači „pomorski medved“ jer je to jedina vrsta medveda koja se smatra morskim sisarom, koji provodi veći deo svog vremena u i oko Arktičkog okeana.

WP_Wild-Biscuits_RS