Schär | glutenfree Products - Institut dr Schar – za zdravstvene radnike

Institut dr Schar – za zdravstvene radnike

Svet Proizvoda

Globalni izvor informacija o celijakiji i osetljivosti na gluten za lekare i nutricioniste.

Znanje dr Schar-a o temi celijakije proširuje se daleko dalje od asortimana proizvoda koji ne sadrže gluten. U profesionalnom timu odabrana grupa stručnjaka radi ruku pod ruku. Podržavaju ih stručni nutricionisti i nutricionistički lekari iz cele Evrope i SAD-a, tako da naš rad koristi znanje i iskustvo mnogih zemalja širom sveta.

Osoblje odeljenja dr Schar Professional je u stalnom kontaktu i neprekidno razmenjuje ideje sa lekarima, stručnim nutricionistima, društvima celiakije i vođama mišljenja širom sveta. Širom Evrope, opremljen širokom i raznovrsnom stručnošću, tim je posvećen podizanju svesti i razumevanju celijakije i ishrane bez glutena. Imajući to na umu, nudimo kompletnu uslugu koja će vam pružiti podršku u vašem daljem specijalističkom obrazovanju i olakšati savetovanje i praćenje obolelih pacijenata dok ulaze u novu fazu svog života što je moguće više.

Sa Institutom Dr. Schar stvorili smo međunarodnu platformu znanja o celijakiji i ishrani bez glutena kako bismo podržali specijaliste nutricioniste i lekare. Da biste bili sigurni da možete u potpunosti da koristite i iskoristite našu uslugu, pristupite oblasti za prijavljivanje nakon registracije na našoj veb stranici Dr. Schar Institute. Kao registrovani stručnjak, možete da pristupite svim informacijama i materijalima za sebe i svoje pacijente.

 

Ako želite direktno da nas kontaktirate, pošaljite poruku na professional@drschaer.com.